Цинк сернокислий семиводний — білий Кристалічний порошок, що вивітрюється на повітрі.
Сульфат цинку (цинк сернокислий) — мікроприлад, призначений для позакореневого підживлення сільськогосподарських культур у період вегетації. Застосування цинку сіркислого дає змогу скоротити терміни дозрівання плодів, підвищити врожайність і збільшити вміст цукрів і вітамінів у плодах.
Цинк у рослинах активує дію ферментів, входить до складу ферментативних систем, які беруть участь у диханні, синтезі білків і ауксинів, підвищує тепло-, люто- і холодостійкість рослин, відіграє важливу роль у регулюванні процесів росту.
Чутливі достатку цинку плодові та цитрусові культури, виноград, кукурудза, хміль, соя, льон, помідор, сорго, бобові. Менш чутливі — буряк, соняшник, конюшина, цибуля, картопля, капуста, огірок, ягодники. Майже нечутливі — овес, ріж, пшениця, ячмінь, морква. Особливо велике значення має цинк для розвитку рису, що пов'язано зі специфікою цієї культури.
- Ціна: 20 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 1000 кг