Мальтодекстрин є концентрованим вуглеводом. Отримують його ферментативно з натурального крохмалю кукурудзяного або картопляного. Можуть видобувати з пшениці або рису. Ступінь перероблення продуктів високий. Крохмаль проходить частковий гідроліз із використанням води, ферментів і кислот. Внаслідок цього крохмаль руйнується і виходить водорозчинний порошок білого або кремово-білого кольору, безсмачний або помірно-солодкий .
Його використовують для:
- загущення й емульгування, поліпшення консистенції продуктів;
- поліпшення розчинності продуктів швидкого приготування;
- уповільнення зміни кольору продуктів унаслідок окиснення;
- розпушування порошкоподібних сумішей або тіста;
- формування (наприклад, у желейних продуктах);
- поліпшення засвоюваності та стимулювання корисної мікрофлори в кишківнику.
- Також на нашому сайті представлені сахарин, фруктоза та інша харчова сировина.
Інформація для замовлення
- Ціна: 26,20 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 1000 кг