У горіхах знайдені - ситостерин, вітаміни С, B1, B2, РР, каротин, дубильні речовини, хінони і жирну олію, до складу якої входять лінолева, ліноленова, олеїнова, пальмітинова та інші кислоти, а також клітковина, солі заліза і кобальту. Шкаралупа містить фенолкарбонові кислоти, дубильні речовини і кумарини; пелікула (тонка бура шкірка, що покриває плід) - стероїди, фенолкарбонові кислоти, дубильні речовини і кумарини..
Зрілі горіхи є продуктом харчування і високоактивним лікарським засобом. За калорійністю вони в 2 рази перевищують пшеничний хліб вищого сорту. Їх рекомендують для профілактики і лікування атеросклерозу, при нестачі вітамінів, солей кобальту і заліза в організмі. У горіхах багато клітковини і масла, які здатні посилювати діяльність кишечника. Вони корисні літнім людям, схильним до запорів.
На нашому сайті представлений асортимент продукції. харчового сировини.
- Ціна: 190 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 100 кг