У горіхах знайдено - ситостерини, вітаміни С, B1, B2, РР, каротин, дубильні речовини, хінони та жирна олія, до складу якого входять лінолева, ліноленова, олеїнова, пальмітинова та інші кислоти, а також клітковина, солі заліза та кобальту. Скорлупа містить фенолкарбонові кислоти, дубильні речовини та кумарини; пелікла (тонка бура шкірка, що покриває плід) — стероїди, фенолкарбонові кислоти, дубильні речовини та кумарини.
Зрілі горіхи є харчовим продуктом і високоактивним лікарським засобом. За калорійністю вони удвічі перевищують пшеничний хліб вищого ґатунку. Їх рекомендують для профілактики та лікування атеросклерозу, у разі браку вітамінів, солей кобальта и железа в організмі. У горіхах багато клітковини та олії, які здатні посилювати діяльність кишківника. Вони корисні літнім людям, схильним до закрепів.
На нашому сайті представлений асортимен харчового сировини.
- Ціна: 190 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 100 кг