Кунжут — одна з найдавніших олійних культур, відома також під назвами симсім і сезам. Кунжут широко використовується донині. Кунжутне насіння містить багато білків, амінокислот, вуглеводів, вітаміни A, B, C, E, воно багате на калій, магній, залізо, кальцій, фосфор та інші корисні мінеральні сполуки, харчові волокна та лецитин. До складу кунжуту входить фітин — речовина, яка сприяє відновленню та нормалізації мінерального балансу в організмі. Зміцненню імунної системи, підвищенню опірності організму різним інфекціям і зниженню ризику захворювання на грип сприяє фітостерин. Цей же елемент знижує ризик захворювання на атеросклероз і бореться з проблемою ожиріння.
На нашому сайті представлений асортимен харчового сировини.
- Ціна: 94 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг