Глюкоза — виноградний сахар, декстроза (D-глюкоза) — трапляється в соку багатьох фруктів і ягід, зокрема й винограду. Речовина білого кольору, солодкого смаку. є моносахаридом і шестиатомним цукром (гексозою).У природі глюкоза утворюється рослинами в процесі фотосинтезу.У промисловості глюкозу отримують гідролізом крохмалю (в основному з кукурудзи).Глюкоза сприяє стабілізації вологості та поживної цінності кормів. Застосовується з лікувальною метою: у разі зневоднення тварин, тимчасово повертає життєві сили та покращує самопочуття тварин.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Індонезія |
Вага | 25000 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 100 кг