Рафінована олія проходить кілька етапів очищення. Під час рафінації з неї видаляються речовини, які можуть випадати в осад і давати каламутний вигляд, а також речовини, які надають специфічний аромат, тому така олія більш світла та не має запаху. Додаткові етапи очищення, звичайно, трохи зменшують кількість корисних речовин, але не критично. Зате готувати на такій олії набагато зручніше, вона годиться для приготування дієтичної або пісної їжі, її можна нагрівати, і це не впливає на кінцевий смак страви. Але важливо: не варто смажити в одній і тій самій олії кілька разів, іноді це роблять заради економії. При повторному нагріванні в ній з’являються небезпечні для здоров’я речовини.
Зберігається така олія набагато довше, ніж неочищена, до року або навіть двох.
Зберігається така олія набагато довше, ніж неочищена, до року або навіть двох.
Інформація для замовлення
- Ціна: 187,50 ₴
- Мінімальне замовлення: 4000 шт.