- L-Карнозин – органічна сполука, що складається з двох амінокислот бета-аланіну та гістидину. Він синтезується в скелетних м'язах, серці, головному мозку, кришталиках очей, нирках та шкірі. Максимальна кількість карнозину зосереджена у м'язах. З віком вироблення L-Карнозина зменшується, що призводить до старіння організму.
- L-Карнозін - один з найефективніших антиоксидантів, так як він захищає клітини від окиснення, нейтралізуючи при цьому не лише активні форми кисню, але також продукти перекисного окиснення ліпідів та інші агресивні сполуки. А якщо врахувати, що активні форми кисню щодня утворюються в організмі у великій кількості, то зрозуміла роль карнозину у протидії старінню.
- L-Карнозин служить своєрідною "пасткою" для глюкози, захищаючи білки від окиснення глюкозою (глікозилування). Найбільш схильні до такого окислення NO-синтази – ферменти ендотелію судин, необхідні для утворення оксиду азоту з цитруліну та аргініну. Поразка цих ферментів призводить до гіпертонії та еректильної дисфункції. Окислюється також і колаген, внаслідок чого судини стають крихкими, а шкіра покривається зморшками. Процеси окислення в кришталику викликають катаракту, а в клітинах мозку – дегенеративні захворювання та порушення пам'яті.
- Підвищує чутливість тканин до інсуліну
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Інформація для замовлення
- Ціна: 10 800 ₴/кг