Кошик
169 відгуків
Акция! Метионин по 90 грн/кгСюда
+380 (67) 635-09-60
г. Новомосковск, улица Техникумовская 57, Дніпро, Україна
Кошик
Кормовые добавки для птиц и животных

Поліетиленгліколь

  • В наявності
  • Тільки оптом

460 ₴/кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Поліетиленгліколь
ПоліетиленглікольВ наявності
460 ₴/кг
+380 (67) 635-09-60
+380 (67) 635-09-60
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Стеарат ПЕГ-100 отримують способом об'єднання натуральних олій (часто пальмової або кокосової) зі стеариновою кислотою з утворенням водорозчинного ефіру. Це також може бути синтетичний полімер, отриманий за допомогою об'єднання оксирану (оксиду етилену) та жирних кислот. 

Стеарат ПЕГ-100 загалом використовується в косметичній промисловості як пом'якшувальний засіб, емульгатор і зволожувача, хоча загалом стеарати ПЕГ також відомі тим, що очищають шкіру та волосся, допомагаючи воді змішуватися з олією і брудом, тож їх можна змити.

Як пом'якшувальний засіб до складу засобів для догляду за шкірою входить стеарат PEG 100, щоб шкіра стала м'якшою. Це досягається завдяки зміцненню водного бар'єра шкіри завдяки утворенню тонкого жирового шару на поверхні шкіри, який запобігає втраті вологи та збільшує загальне зволоження. Цей зволожувальний ефект збільшує зволоження клітин шкіри, що так само робить шкіру м'якшою та покращує її здоров'я.

Багато продуктів для догляду за шкірою та особистою гігієною містять PEG 100 Stearate через його численні хімічні властивості та відносну безпеку. Відомо, що очисні засоби для обличчя, шампуні, лосьйони та креми для обличчя містять цей інгредієнт.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 460 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner