100% зерно гречки органічного хліборобства.
Саме сира, термічно необроблена, зелена гречка, є найбільш корисним для організму людини продуктом і чудово підходить для пророщування в домашніх умовах.
Особливості органічного виробництва:
Продукт, який Ви тримаєте в руках, вирощений в екологічно чистих районах України без застосування гербіцидів, пестицидів, хімічних добрив і штучних стимуляторів росту.
Способи приготування гречаної січки:
Спосіб 1: традиційний. Гречку промити, залити окропом (співвідношення крупи та води 1: 2) і варити на повільному вогні 15 хвилин.
Спосіб 2: Для схуднення. Крупу перемолоти в кавомолці та приймати порошком, заливаючи водою. Цей спосіб вживання зеленої гречки очищає організм і дає змогу позбутися зайвих кілограмів.
Спосіб 3: Запарювання в термосі. Гречку потрібно залити гарячою водою, закрити щільно кришкою і залишити на 8 годин. Гречка нічим не відрізняється від вареної, тільки в ній зберігаються всі корисні речовини.
- Ціна: 65 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 20000 кг